Over ons

Ervaring in schoonmaakwerk

Kuilman Schoonmaakorganisatie maakt schoon bij circa 45 opdrachtgevers, met name kleine en middelgrote industriële, productie- en transportbedrijven, zakelijke dienstverleners, zorginstellingen en scholen. Dat doen we dagelijks, periodiek of incidenteel, met zo’n 40 medewerkers. Onze organisatie bestaat sinds 1997, maar onze ervaring met schoonmaken gaat verder terug. Eigenaar Chris Kuilman werkte daarvoor jarenlang als manager bij een grote, landelijke schoonmaakorganisatie.

Wij werken vanuit Froombosch, gemeente Slochteren. Onze klanten komen ook uit de regio, met name Groningen en de kop van Drenthe. Dit is een heel bewuste keuze. Dicht bij de klant werken wij het beste samen. Zo kunnen we snel en efficiënt inspelen op de wensen van onze klanten.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft over de schoonmaak. Daarom werken we zo veel mogelijk met vaste schoonmaakmedewerkers en hebt u bij Kuilman één aanspreekpunt. Deze projectleider komt regelmatig bij u langs voor overleg en stuurt de schoonmaakmedewerkers aan. Zo kunnen zaken, zonder tussenpersonen, snel en helder worden geregeld.

Financiële afspraken maakt u met eigenaar Chris Kuilman. Hij bezoekt onze klanten ook regelmatig, zodat hij weet wat er speelt. Zo bouwen we via persoonlijk contact aan langdurige relaties met onze klanten.

Op welke tijden er bij u wordt schoongemaakt, bepalen we samen. Wij vinden het fijn als er ook even tijd is om elkaar te ontmoeten. Dat versterkt de band tussen u en uw schoonmaker en dat komt het schoonmaakwerk ten goede.

Als er een team van schoonmakers bij u aan de slag gaat, krijgt iedereen een eigen taak, in een bepaald gedeelte van uw gebouw. Dat werkt wel zo efficiënt.

Voor de laag frequente werkzaamheden stellen we een periodiek rooster op. Denk aan het afnemen van hoge kasten en radiatoren. Dat hoeft echt niet wekelijks en dat scheelt u in de kosten.

Schoonmaken is in de basis heel eenvoudig. Toch kan er veel misgaan. Een verkeerd gebruik van zuren of alkaliën kan vervelende gevolgen hebben. Een schoonmaker moet dus kennis hebben van de middelen waarmee hij werkt. Daarom leiden we onze nieuwe mensen de eerste weken zorgvuldig op, op de werkplek zelf, dus bij de klant.

Onze projectleiders begeleiden de schoonmaker(s) de eerste weken intensief. Daarbij besteden ze veel aandacht aan het zelfstandig werken en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Dat maakt de schoonmaker gemotiveerd en dat is wel zo prettig voor u.

De begeleiding stopt niet na de eerste weken. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen blijven werken volgens onze normen. Daarom komen onze projectleiders regelmatig langs om te kijken hoe het gaat en om bij te sturen waar nodig.

Naast het algemene dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud kunt u bij ons terecht voor allerlei aanvullende schoonmaakdiensten. Denk aan gevelreiniging, glasbewassing en tapijtreiniging.

Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde partners, maar daar merkt u verder weinig van. De kwaliteit is zoals u van ons gewend bent en u heeft één aanspreekpunt: Kuilman Schoonmaakorganisatie.

Wij streven ernaar zo bewust mogelijk schoon te maken, om alles wat groeit en bloeit zo veel mogelijk te sparen. Wij gebruiken geen agressieve, maar milieusparende schoonmaakmiddelen en doseren bewust. We instrueren onze mensen alleen een nieuwe plastic zak in de afvalbak te doen als dat ook echt nodig is. Vaak is het legen van de zak immers ook voldoende.

Met onze leveranciers hebben we regelmatig overleg over nieuwe methodieken en middelen. Ook zijn we gestart met elektrisch rijden, met een auto die wordt opgeladen door onze eigen zonnepanelen.

Wij zijn ook zuinig op onze mensen, want dat verdienen ze. We investeren in langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze mensen. Daarom besteden we veel aandacht aan het zoeken van de juiste ‘match’ tussen klant en schoonmaker. Niets zo vervelend als steeds maar weer een nieuwe schoonmaker over de vloer.

Wij zijn ervan overtuigd dat een medewerker die zich prettig voelt in zijn of haar werk gemotiveerder is en beter presteert. En dat werkt. Wij durven te stellen dat onze schoonmakers met zeer veel betrokkenheid en een prima arbeidsmoraal elke dag weer een topprestatie leveren.

Kennismaken met Kuilman

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.